postversturen.com

Bereken en vergelijk post tarieven briefpost, direct mail, drukwerk, huis-aan-huis verspreiding en pakketpost

  Tarieven   Postbedrijven   Offerte Service   CRM   Verpakking   Verspreiding   Uw pakket is?

PERSBERICHT

Ede, 31 maart 2009

Postversturen.com gelanceerd: openstelling van postmarkt vraagt om vergelijking posttarieven

De postmarkt is op 1 april 2009 opengesteld voor meerdere aanbieders. De vergelijkingswebsite www.postversturen.com springt hier op in door een totaaloverzicht van alle posttarieven aan te bieden.

Postversturen.com is een onafhankelijke vergelijkingswebsite op het gebied van internationale, nationale en regionale posttarieven. De prijzen van diverse nationale postbedrijven zoals TNT Post en DHL zijn opgenomen op de website.


Besparen op portokosten
92 % van alle post wordt door het bedrijfsleven verstuurd. Door de goedkoopste aanbieder te kiezen op postversturen.com levert dit een aanzienlijke kostenverlaging voor het bedrijfsleven op. Door het openstellen van de postmarkt is er behoefte aan objectieve informatie voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Te denken valt aan verenigingen/stichtingen die maandelijks vereningsbladen versturen en willen besparen op hun portokosten. Bedrijven kunnen besparen op de verzendkosten van bijv. loonstroken, een direct mailing of verzending van nieuwsbrieven.

Toename verkoop via internet
Door de toename van het aantal verkopen via internet groeit de behoefte aan informatie over welke aanbieders het goedkoopst pakketpost verzenden. De webwinkelier kan daardoor de klant minder portokosten doorbelasten en zodoende scherpere aanbiedingen doen dan de concurrentie.

Offerte service
Bezoekers van de website kunnen eenvoudig offertes aanvragen bij meerdere leveranciers. Deze offerte service is voor zowel klanten als leveranciers interessant: de klant ontvangt vrijblijvend aanbiedingen, de postbedrijven ontvangen concrete leads.

Uitgever
postversturen.com is ontwikkeld door Tinx-IT. Tinx-IT richt zich op het ontwikkelen en uitgeven van webconcepten (o.a. de boekenwebsite booktrader.nl), is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en ondersteunt bedrijven om succesvol Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) te implementeren.