postversturen.com

Bereken en vergelijk post tarieven briefpost, direct mail, drukwerk, huis-aan-huis verspreiding en pakketpost

  Tarieven   Postbedrijven   Offerte Service   CRM   Verpakking   Verspreiding   Uw pakket is?

Adverteren op postversturen.com

Met adverteren op postversturen.com bereikt u een gevarieerd publiek. Postversturen.com heeft landelijk bereik en richt zich voornamelijk op zakelijke markt (Business to Business) die willen besparen op portokosten/postverzendingen, op zoek zijn naar een postbedrijf, op zoek zijn naar een verspreidbureau (voor huis-aan-huis-verspreiding), of op zoek zijn naar een verpakkingsbedrijf voor postverpakkingen van de mailing.

Postversturen.com hanteert geen ingewikkelde tarievenstructuur voor het adverteren op haar site. In plaats van variabele kosten worden uw promotionele uitingen tegen een vast, maandelijks of jaarlijks tarief geplaatst. Door deze werkwijze bent u verzekerd van een hoog aantal views en clicks tegen een minimale prijs. Ook bij een stijgend aantal bezoekers op postversturen.com blijft u het vaste tarief betalen. Door te adverteren op postversturen.com kunt u zeker besparen op uw Google Adwords campagne!

De website postversturen.com scoort hoog in de zoekmachines als er gezocht wordt op bijv. de volgende trefwoorden: posttarieven, pakketpost, postverpakkingen, huis-aan-huis verspreiding, post versturen, portokosten

Advertentie mogelijkheden:

  • Uitgebreide presentatie van uw postbedrijf / verspreidbureau (contactgegevens etc.) + toezending offerte-aanvragen op postversturen.com (jaarlijkse afname) a 295,95 (excl. BTW)
  • Tip van de maand: Banner + tekst op de homepage (maandelijkse afname) + op iedere vervolgpagina aan de linkerkant een button met logo a 99,95 euro excl. BTW

Heeft u belangstelling om van bovenstaande mogeljkheden gebruik te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.